Kavaj - Maison Scotch

 
 

Sol och värme

Vaknade sent idag och åkte sedan upp till Gränby centrum med min syster, vi handlade lite mat och sedan åt vi Max Hamburgare! Senare på dagen följde jag med Ines och Hamsa och köpa lite saker till Valborg, nu är vi nästan klara med allt! Synd bara att det ska regna.. Nu ska jag sova för att jag är super trött! 
Godnatt!! :* 
 

Smoothie

Hittade lite bär i frysen så fick iden att göra en smoothie, och den blev super god! En enkel sak att göra när man kommer hem från skolan och är hungrig, det bästa är att du kan göra smoothie av vad som helst! 

One Piece Jump In

 

Helgen

  Tja! 
Helgen har varit helt knasig, var på fest igår med Ines och Josefine för att fira Simon och det spårade ut lite har jag hört... Men det var riktigt kul ialf! Idag var familjen på lunch på "Krusenberg" herrgård och det var super mysigt! Nu ska jag sova för i morgon är det skola... Godnatt!! 
 
 

It´s friday

Äntligen fredag! Så underbart, bara mysa och inte tänka på skolan helt awesome! Håller på att ladda ner musik på min mobil och det går väll så där men det funkar, imorgon ska jag på fest och det kommer bli super roligt! På söndag ska jag och familjen gå på vårmiddag ute på en herrgår, hoppas att det finns massor med god mat!
Ha en riktigt bra fredag, Kram ♥
 

New in!

Äntligen har den kommit! Välkommen älskade klänning, världens finaste!


Outfit

Byxor Dr.Denim // Skjorta H&M // Klocka Ur&Penn //
 
Dagen idag har varit ganska lungn,gick i skolan som vanligt och hade inställd svanska sista lektionen så slutade tidigt! Min balklänning från Nelly har äntligen kommit och är på posten just nu, men pappa ska hämta den och kommer snart hem! Läängtar så.... ♥
Hoppas att ni får en fortsatt trevlig torsdag, Kraamis!

Shopping!

Har äntligen köpt ett par svarta nya jeans idag, har väntat på att göra det i ca 3 veckor..! Är super in loove med dem och med min nya tröja, köpte allt på lager157! 

 


New In

Från Stadium 299kr Nike free (nånting) super bekväma och snygga tycker jag, vad tycker ni? ♥

Outfit

Outfit: Skor från en hästaffär // Byxor från Dr.Denim // Kappa från Stockhlm (MQ) // Vantar är mammas // Skarf oxå mammas! ♥
 
Beställde min klänning idag så den kommer om ca 2-4 dagar, So nationella i morgon, hjälp...!
Ha en fin måndag! ♥

Ralph Lauren

Här kommer ett tips till er som vill ha en bra parfym, Ralph Lauren Big Pony Woman!Den luktar riktigt gott en blandning mellan sommar och godis, sjukt frächt! Den kostar ca 400 om jag minns rätt på Åhlens.
 

Vänner

 

Landet

Hej och förlåt för att jag inte blogga igår! blogg.se appen fungerade inte så... Åkte med min syster hem till henne ute på landet igår och ska vara här tills på söndag då jag åker hem! Vet Inte vad jag ska göra idag men någonting blir det!
Ha en fin lördag allesammans! 

Jordgubbar och Kiwi

 
När jag kom hem från skolan idag hade mamma köpt jordgubbar, kiwi och kladdkaka, gissa vem som blev glad! La upp det på en fin tallrik och kom sedan på att det fanns grädde och choklad sås i kylskåpet woop woop! Så här blev det och det var super gott!
Ser det inte smaskens ut?!
 
 

Victoria´s Secret

Tänkte bara tipsa er om mina body mist från Victoria´s Secret för det är många som undrar vilken de ska köpa, jag har Love Spell, Pure Seduction och Amber Romence och jag verkligen älskar dessa lukter! Min favorit är den klassiska Love Spell men det är för att den luktar såå himla gott! Om ni har mer frågor om lukten eller något så är det bara att fråga på!
Puss.
 
 

Söndag

Idag är det sista dagen innan skolan börjar igen... Inge vidare men så är det! Mitt lov har varit underbart och jag har gjort det jag velat göra, jag har umgåtts med vänner och haft kul. Idag har jag bara varit hemma och tagit det lungt städat lite och fixat med saker tills i morgon. Har precis kommit in från kvällspromenaden med vovven och nu ska jag njuta av de sista timmarna på mitt lov med världens godaste te i handen!
Puss!

Tips - Softy Frozen Yogurt

Tänkte bara påminna er om att "Softy frozen yogurt" snart öppnar i svava gellerian här i Uppsala, är super glad över att det äntligen kommer hit. Har aldrig smakat det men alla säger att det är super gott!
Har någon av er ätit det? Vad tyckte ni?
 

Bildkälla: Google

Ny start!

Nu tänkte jag börja blogga här igen!
Min kompis Josefinefixade headern och det gjorde det lite roligare, jag hoppas att ni kommer gilla min blogg och ni får gärna kommentera vad ni vill att jag ska skriva om eller om ni vill veta något om mig!
Ha en fortsatt trevlig fredag!
 

RSS 2.0